< Terug naar overzicht

Combireis afwisselend Andalusië

Start- en eindpunt:Alicante – Malaga
Startdatum:23-09-2020
Reisduur:9 dagen
Soort reis:Groepsreis
Beste reisperiode:Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:8
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • De perfecte kennismaking met Andalusië
  • Hoogtepunten als de Sierra Estrella, pittoresk Ronda en diverse bergketens
  • Comfortabele accommodaties
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Al jarenlang zijn wij wegwijs in deze regio; en niet voor niets! Want Andalusië is een waar motorparadijs. Het asfalt strekt je voor je uit als een biljartlaken, amper verkeer onderweg en de ruisende wind en het zonnetje op je vizier maken het vakantiegevoel compleet. Deze reis start in Alicante, waar bij ons partnerhotel de motor al op je staat te wachten. Na een comfortabele overnachting en een lekker ontbijt, maak je je op voor de bochtige regio Murcia. We gaan op weg naar de historische stad Lorca, waarna we doorreizen naar de provincie Almeria om wederom de zeer goede asfaltcondities te testen. Aan de kust kun je prima uitblazen in de gezellige badplaats Mojacar, waar we aan zee twee nachten logeren. Op je ‘vrije’ dag heb je alle gelegenheid om de slingerende wegen in deze omgeving te gaan ontdekken. Of is het tijd voor een rustdag aan zee bij het hotel? Of neem een duik in een van de zwembaden.

Na deze comfortabele tussenstop, brengt de route je richting de spectaculaire bergketen Sierra Nevada voor maximale bochtenbeleving. Via de prachtige, rustige binnenlanden, zetten we uiteindelijk koers richting het witte stadje Ronda; de machtige kloof die het stadje doormidden splijt geeft deze stad een heel eigentijds karakter. We logeren twee dagen in een Spaans hotelletje middein in de stad om de sfeer optimaal te kunnen proeven. De vrije dag geeft gelegenheid om onze befaamde ‘witte dorpen’ route te gaan rijden. Deze reis sluiten we af in de bruisende stad Malaga, waar je ook de motor achterlaat. Tijd om afscheid te nemen van magnifiek Spanje!

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn