< Terug naar overzicht

Ongerept Puur Portugal

Start- en eindpunt:Malaga
Reisduur:12 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:11
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Ongerepte natuur en weg van de massatoerisme
  • Mooie steden als Evora en Lissabon inbegrepen
  • Bergketen Sierra Estrella
  • Gastvrije bevolking
  • Slingerende wegen en volop natuurschoon
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

 

Ervaar Portugal op haar mooist! Tijdens deze reis hebben we de bochtigste wegen, de mooiste natuurparken en de leukste steden voor je gebundeld in een reis. Want Portugal heeft voor jou als motorrijder zeker veel fraais in petto. Denk aan de adembenemende rotsbaaien aan de kust, het nauwelijks aanwezige verkeer onderweg, de gastvrijheid van de Portugezen en natuurlijk volop slingerende wegen. De reis start en eindigt in Malaga, zodat je ook nog even het Zuid Spaanse Andalusië meepakt. Geen straf, want de asfaltcondities zijn hier fantastisch te noemen.  Daarna maken we de oversteek naar Portugal, waar je in de bergen in de verborgen parel Marvao logeert. Dit piepkleine stadje ligt op grote hoogte, vanwaar je een fenomenaal uitzicht hebt. Fotootje gemaakt? Dan is het tijd om verder te gaan naar een van de hoogtepunten van deze reis; de bergketen Sierra Estrella met haar besneeuwde bergtoppen. Hier ervaar je even het Alpengevoel, voordat je weer naar het (zonnige) dal afdaalt.

 

 

 

Voor een stukje cultuur, hebben we zowel een tussenstop in Porto als Lissabon. In Porto moet je natuurlijk een van de porthuizen bezoeken, en kun je overal heerlijk dineren. In de bruisende stad Lissabon verblijf je een tweetal nachten, om ook de sfeer van deze stad te kunnen proeven. Daarna reis je verder via de ongerepte natuur, langs schilderachtige meren en ga je op weg naar Evora. Een charmant klein stadje dat helemaal ommuurd is. Hier overnacht je ook en is het leuk om even rond te kijken. Daarna passeren we de Spaanse grens, en zet je wederom koers naar Malaga, eindpunt van deze reis.

 

 

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn