< Terug naar overzicht

Machtig mooi Corsica

Start- en eindpunt:Pisa/Livorno
Reisduur:8 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:7
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Frankrijk op zijn best!
  • Beleef de ruige rotsformaties en een ademloze kust!
  • Een afwisselende reis over het gehele eiland
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Laat je verrassen tijdens deze mooie motortocht door Corsica! Corsica is een prachtig Frans eiland in de Middellandse Zee ten noorden van het Italiaanse eiland Sardinië. Het is eiland is bijzonder in trek bij velen omdat het een combinatie biedt van veel bergen, kronkelwegen en ruige natuur. Daarnaast zijn er vele gezellige dorpjes en authentieke stadjes, waar je heerlijk op een terras kunt zitten voor een kop koffie of smakelijke lunch.

De vele bochtige wegen en adembenemende bergpassen (er zijn nauwelijks rechte wegen te vinden op Corsica), vergen wel wat stuurmanskunst. Iedere motorrijder zal hier genieten van de eindeloze wouden, het blauwe water van de Middellandse zee, de natuurlijke waterbronnen en de soms bizarre rotsformaties!

De hoogste twee punten op Corsica zijn de Monte Cinto (2706 meter) en de Monte Rotondo (2622 meter). De begroeiing met maquis is kenmerkend: ruig, kruidachtig struikgewas. Een nationaal park is te vinden in het noordoosten van het eiland. Er groeien vele zeldzame plantensoorten op het eiland. Het toerisme is voor Corsica één van de  belangrijkste bronnen van inkomsten. Plekken die je zeker moet bezoeken zijn het natuurreservaat Scandola en Calanches de Piana, de Genuese torens en bruggetjes, bergen als Col de Bavella en Monte Cinto, het oudheidkundig park Filitosa en de talloze stadjes met burchten en citadellen als Ajaccio, Bonifacio, Calvi en Corte. Keus genoeg!

De wegen op Corsica zijn niet in optimale staat, dus houd daar rekening mee en matig je snelheid. Maar door de vele bochten is het wel erg mooi rijden, en is het eiland een avontuur op zich! Corsica wordt wel Ile de Beauté (Eiland van de Schoonheid) genoemd. Je zult zien dat het die naam niet voor niets gekregen heeft!

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn