< Terug naar overzicht

Alpentour op z’n hoogst!

Start- en eindpunt:Innsbruck – Girona
Reisduur:16 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:15
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Voor ultieme avonturier!
  • Ga op ontdekkingsreis over de beste passen van Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Spanje!
  • Een 16-daagse trip met alleen maar bochten
  • Zeer geschikt voor ervaren motorrijders
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Ga met ons mee op avontuur! Deze reis is vooral geschikt voor de ervaren motorrijder. Want tijdens deze zestien-daagse reis kom je over de toppen van diverse spannende bergketens, volg je de eerdere routes van de Tour de France over bekende en minder bekende ‘colls’ en kun je overal genieten van de prachtige uitzichten.

De reis begint  in het hart van de alpen in Innsbruck (O) en eindigt in het Spaanse historische dorp Girona (ES): meer afwisseling kun je bijna niet in een motortocht vinden! Je reist onder andere door het fantastische berglandschap van Tirol en de vele passen als de Silvretta, Albergpass en de Hahntennjoch zitten er ook bij.

We maken ook de oversteek naar de Italiaanse Dolomieten, waar we het hoogste punt van de beroemde Stelvio pas uiteraard niet overslaan. Daar zal iedereen een foto willen maken van het fantastische uitzicht, vooral wanneer het helder weer is. Er is gelegenheid om daar een broodje warme worst te eten voor we weer gaan afdalen. Maar zoals gezegd komen we tijdens deze reis over nog veel meer bekende, prachtige passen!

Hierna reizen we door het mooie landschap van Zwitserland. Hier nemen we vanzelfsprekend de bekende ‘route Grand Alpes’ mee, waar we het ene na het andere hoogtepunt zien. Des te hoger je rijdt, hoe mooier het uitzicht: achter elke bocht zit een nieuwe verrassing. De vele afwisselingen maakt het een ervaring om nooit te vergeten! Na Zwitserland gaan we verder door Frankrijk, de Gorges du Verdon, de Luberon, Pre-alpen, Cevenne en midi-Pyreneen zitten allemaal bij deze reis.
Vervolgens gaan we via Andorra Spanje in, waar je nog meerdere bergpassen en nog veel meer bochten meemaakt om te eindigen in Girona.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn