< Terug naar overzicht

Bochtenparadijs Sardinië

Start- en eindpunt:Pisa / Livorno
Reisduur:9 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:8
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Bocht na bocht genieten!
  • De middeleeuwse stad Alghero
  • Ruige kustlijnen en een fantastisch binnenland
  • Heerlijke comfortabele hotels
  • Verblijf van twee nachten per locatie voor ultiem gemak
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Op Sardinië is het bocht na bocht genieten! Dit Italiaanse eiland beschikt namelijk over een fantastisch berglandschap, dat je absoluut als motorrijder dient te ervaren. Prachtige hoogtes, afgewisseld met veel groen en een glimp van de helderblauwe oceaan zijn de ingrediënten van deze reis. De reis start in Pisa, waarna je de motoren oppikt bij ons partnerhotel en in en kleine 15 minuten naar de haven van Livorno afreist. Hier neem je de nachtferry, waarbij je bij de ochtendgloren de kust van Sardine bereikt. Er staat direct een mooie tourdag op je te wachten! Op het eiland verblijf je vervolgens op drie locaties in de buurt van Alghero, Cagliari en Tortoli, waar je telkens twee nachten verblijft.

 

Op deze manier krijg je een complete indruk van dit fascinerende eiland. Tijdens dezer reis is een (kort) stadsbezoek aan de vestigingsstad Alghero zeker aan te bevelen. De pittoreske straatjes gevuld met kinderkopjes, de mooie haven en de charmante sfeer doen heel authentiek Italiaans aan. Aan het einde van de trip neem je wederom de nachtferry vanuit Olbia, om in Pisa weer huiswaarts te vliegen. Deze reis is trouwens ook erg geschikt voor de maanden september en oktober voor de verlenging van je motorseizoen.

Deze paradijselijke motorreis over mooie bochtige bergwegen, door een ruig en bijzonder landschap met veel afwisseling en fotografische vergezichten blijft met recht een dierbare herinnering! We starten en eindigen in Pisa, de eerste en laatste nacht van de reis verblijf je in de hut aan boord van de veerboot, die vanuit het op korte afstand gelegen Livorno vertrekt. Onderweg overnacht je in de omgeving van Alghero, Arbatax en Cagliari en verblijf je een tweetal nachten per locatie. Tijdens deze rondreis verblijf je in goede hotels, veelal voorzien van zwembad. Dat wordt genieten!

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn