< Terug naar overzicht

Magnifiek Noordkaap avontuur

Start- en eindpunt:Duitsland / Denemarken
Reisduur:16 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:15
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt, Halfpension
Optionele extra’s:Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Een bucketlist reis!
  • De Noordkaap; letterlijk hoogtepunt van deze reis
  • Ook de Artic Road is inbegrepen
  • Immense natuurwonderen en spectaculaire vergezichten
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

De reis der reizen! Want jij gaat de toppen van de Noordkaap beleven!  Tijdens deze reis logeer je op basis van halfpension in prima middenklasse hotels. Na de overtocht per boot vanuit Kiel naar Goteborg start jouw rit door het prachtige Noorse landschap. Je maakt allereerst kennis met het Midden van Noorwegen met bosrijke gebieden, glooiende valleien en eindeloze Nationale Parken. Je overnacht op diverse mooie plekken, zoals bijvoorbeeld in Lillehammer (waar de Olympische Spelen in 1994 gehouden werden). Maar ook de bruisende stad Trondheim is inbegrepen tijdens deze trip. Vervolgens passeren we de poolcirkel en blijf je door overweldigende landschappen rijden. Met als waardevolle tussenstop en letterlijk hoogtepunt; de Noordkaap. Mochten de weersgoden je gunstig gezind zijn dan kun je ook de Middernachtzon bekijken.  Na de Noordkaap is het tijd om naar het zuiden af te reizen en ervaar je de eilandengroep Vesteralen en Lofoten.

 

Voor een onvergetelijke herinnering: ga hier op walvissafari te gaan om zo het Noorse visserleven te ontdekken. Daarna vervolg je deze reis om via eeuwenoude vissersdorpen en het magische fjordenlandschap de mooiste route ter wereld te bereiken: ‘Atlanterhavsveien’. Een waanzinnige route met een combinatie van bruggen, eilandjes en landtongen. Vanachter je vizier heb je daarnaast uitzicht op de Atlantische Oceaan. Onderweg zijn er zeker mogelijkheden om even te stoppen en al dat moois te fotograferen. Daarna komt ook nog de Trollstigen bergweg en de Geirangerfjord (staat op de Unesco Wereld Erfgoed lijst) aan bod, waar je verrast wordt door de watervallen, prachtige fjorden en adembenemende uitzichten. Dit is de natuur op zijn best! En dan is het helaas tijd om afscheid te nemen van Noorwegen; de ferry vanuit Goteborg brengt je terug naar het vasteland. Een ervaring rijker!

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn