< Terug naar overzicht

Natuurrijk Noorwegen

Start- en eindpunt:Denemarken/Duitsland
Reisduur:14 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:13
Hotelverzorging:Halfpension
Optionele extra’s:Verlenging / extra dagen
  • Ook de kleurrijke Golden Route is inbegrepen tijdens deze reis
  • Prachtige fjorden en adembenemende natuur
  • Hanzestad Bergen
  • Beleef ook de Adelaarsweg met 11 haarspeldbochten!
  • Inclusief de fantastische Arctic Road!
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Tijdens deze reis ervaar je het afwisselende landschap van Zuid Noorwegen. De regio kenmerkt zich door haar zowel de rotsachtige kust als de liefelijke stadjes het traditionele vissersleven. In combinatie met de spectaculaire natuur echt de perfecte basis voor een gave motortocht! Je rijdt via een ‘binnendoor’ route door Denemarken waar je overnacht en je desgewenst je motoraanhanger achter te laten. De volgende dag reis door naar de haven van Hirtshals, waar je de superspeed ferry je in iets meer dan drie uur naar Kristiansand in Noorwegen brengt. Hier breng je de nacht door, waarna eindelijk de eerste tourdag door het Noorse landschap aanvangt.  Via een prachtige slingerende weg rij je richting Lysebotn, die alleen in de zomer is geopend voor verkeer en in acht kilometer 800 meter naar beneden gaat. De 32 haarspeldbochten maken de tocht hierbij compleet! Dan is het tijd om de reis te vervolgen naar het bekende stadje Bergen, waar je voor een optimale verkenning van de omgeving een tweetal nachten logeert.  Zo kun je natuurlijk de eeuwenoude houten handelshuizen bezichten of de vismarkt bezoeken. Of stap toch op je motor om de mooie omgeving te verkennen; aan jouw de keuze!

 

Daarna is het tijd om de stad te verlaten en je op te maken voor de ‘Golden Route’: een van de hoogtepunten van deze reis. Je rijdt door het traditionele Noorse platteland met schikderachtige uitzichten en trotsteerd ook de Adelaarsweg met 11 haarspeldbochten. En alsof het nog niet genoeg is volgt ook de de mooiste route ter wereld: ‘Atlanterhavsveien’. Een sensationele weg die je over en langs bruggen, eilandjes en kunstmatige landtongen voert en het grenst aan de open Atlantische Oceaan. De uitzichten zijn dan ook waanzinnig; en uiteraard zijn er ook genoeg parkeerplekken om een fotootje te maken. Daarna komen de mooie bergen van Trollheimen en Oppdal aan bod, die ook bekend zijn als wintersportgebieden. Ook bestaat er onderweg de mogelijkheid om rendieren te spotten: in dit gebied leven er nog een groot aantal van deze prachtige dieren!. De reis eindigt in de haven van Kristiansand, van waaruit je weer met de ferry naar Denemarken vaart. Na een laatste overnachting hier is het tijd om weer naar huis te rijden.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn